Noutăți

Noutăți

Bon Viveur 2014 Roșu a obținut medalia de aur la concursul Decanter din această primăvară

Bon Viveur 2014 Roșu a obținut medalia de aur la concursul Decanter din această primăvară

22.05.2018

Bon Viveur, medalie de aur, Decanter

Bon Viveur Roșu, vinul-emblemă al cramei Licorna Winehouse, a confirmat din nou la un concurs internațional de prestigiu. După medalia de aur obținută anul trecut la Berliner Wine Trophy, repetă performanța și la Decanter World Wine Awards.  Cupajul din Cabernet Sauvignon și Merlot a primit 95 de puncte din partea juriului. 

”Este primul vin roșu produs în România care obține medalie de aur la acest concurs” - a comentat Master of Wine Caroline Gilby, membru în juriul Decanter din acest an. 

Nu este singura medalie cu care ne mândrim. Serafim Fetească Neagră 2015 a primit 90 de puncte în degustare și s-a încadrat la Medalie de Argint, la fel ca Tămâioasă Românească 2016, care a luat medalie de Argint cu 91 de puncte. 

Așa cum chiar organizatorii se prezintă: ”De 15 ani, Decanter World Wine Awards este cea mai influentă competiție de vinuri. Prin prezența în juriu a experților degustători cu renume mondial, Decanter se bucură de credibilitate internațională prin criteriile sale riguroase de jurizare”. 

"Vestea că am obținut aceste medalii, ne-a găsit chiar la London Wine Fair, unde, în perioada 21-23 mai, participăm în cadrul standului colectiv Premum Wines of Romania. Reușita de la Decanter a adus la standul nostru membri din juriu, Masters of Wine, jurnaliști și pasionați de vin. Ceea ce mă bucură în mod special este faptul că Bon Viveur, gândit ca un vin de creație, care să reprezinte modul în care definesc eu cupajul, a fost apreciat de un juriu atât de exigent și de celebru." - Gabriel Lăcureanu, enologul Licorna Winehouse.

Membrii în juriul Decanter World Wine Awards, Master of Wine Caroline Gilby și Darrel Joseph, alături de enologul Licorna Winehouse, Gabriel Lăcureanu, la standul Premium Wines of Romania de la London Wine Fair.

Distribuie acest articol

© 2023 LICORNA WINEHOUSE

ANPC

by Artvertising