Noutăți

Noutăți

Fetească Neagră Serafim 2015 aduce prima Mare Medalie de Aur pentru Licorna Winehouse

Fetească Neagră Serafim 2015 aduce prima Mare Medalie de Aur pentru Licorna Winehouse

02.11.2017

Feteasca Neagra Serafim, Mare Medalie de Aur, Gabi Lacureanu, Licorna Winehouse, Premiile de Excelență Vinul.ro

Numele enologului Gabi Lăcureanu este de multă vreme asociat cu vinurile de Fetească Neagră pe care le-a creat, însă de această dată tocmai un vin din acest soi i-a adus prima Mare Medalie de Aur din carieră. Este vorba despre Serafim Fetească Neagră 2015, creat la Licorna Winehouse, cel mai apreciat vin roșu din concursul ”Premiile de excelență Vinul.ro”. Același vin a obținut și distincțiile: ”Vinul roșu al anului” și ”Best in Show” la categoria sa de soi.

Deși perioada de recoltare s-a încheiat, a început o nouă recoltă, cea a distincțiilor și premiilor pentru vinurile realizate în anii anteriori. Astfel, acestei remarcabile reușite a echipei Licorna Winehouse se adaugă două medalii de aur la categoria ”Vinuri roșii” pentru Merlot Serafim 2014 și pentru ANNO Cabernet Sauvignon 2014 și două medali de argint pentru Bon Viveur Roșu 2014 și Bon Viveur Alb 2015.

”Este într-adevăr prima mea Mare Medalie de Aur, însă ce me bucură în mod special este că am obținut această onorantă distincție La Licorna Winehouse, cu un vin din cel mai apreciat soi românesc, alături de o echipă de Mare Medalie! Le mulțumesc tuturor pentru dăruirea cu care muncesc împreună cu mine și pentru încrederea în ceea ce facem la cramă. Confirmările nu fac decât să ne dea curaj și de acum încolo.  Mulțumesc, de asemenea, organizatorilor Premiilor de Excelență Vinul.ro pentru persevernța cu care organizează, an de an, acest concurs în care scot la lumină soiurile autohtone prin premii dedicate”. - Dr. Gabriel Lăcureanu, enolog Licorna Winehouse.

Vinul distins cu Marea Medalie de Aur va fi disponibil în magazinele specializate de vin și în restaurante începând cu luna februarie a anului viitor. Celelalte vinuri medaliate sunt deja în piață.

Performanței menționate mai sus s-au adăugat două premii speciale din partea sponsorilor evenimentului. Astfel, Licorna Winehouse a primit, pentru bunele rezultate din concurs, de la IPPU Packaging: asistența creativă, design și tipărire a unui set de 10.000 de etichete + contraetichete pentru un brand nou la alegerea cramei, iar AZOC STAR Bag-in-Box ne-a acordat un premiu special constând în pungi bag-in-box de 3 litri, în valoare de 2.500 de euro. Mulțumim! Ne onorează aceste recunoașteri!

AICI puteți consulta lista tuturor vinurilor medaliate la Premiile de excelență Vinul.ro ediția 2017

Distribuie acest articol

© 2021 LICORNA WINEHOUSE

ANPC

by Artvertising