Noutăți

Noutăți

Licorna Winehouse - trei medalii de aur și una de argint la Premiile de Excelență Vinul.ro 2016

Licorna Winehouse - trei medalii de aur și una de argint la Premiile de Excelență Vinul.ro 2016

22.11.2016

Licorna Winehouse, Premiile de excelență Vinul.ro, medalii

Premiile de Excelență Vinul.ro 2016 au adus în acest an cramei Licorna Winehouse patru medalii - trei de aur și una de argint. Punctaj de aur și diplomă au primit vinurile Feateasă Neagră Anno. 2014, Bon Viveur Alb 2014,  Serafim Merlot 2014. Aceste trei vinuri sunt printre cele 22 premiate cu aur în cadrul concursului organizat de cea mai longevivă revistă de educație enologică, Vinul.ro.

Serafim Cabernet Sauvignon 2014 a acumulat punctaj de medalie de argint, alături de alte 39 de vinuri din competiție. În total, în concurs au fost înscrise 172 de vinuri de la 36 de crame. Licorna Winehouse se numără printre cele mai premiate crame din acest an.   

Toate vinurile au fost realizate de enologul Gabriel Lăcureanu împreună cu echipa din cramă și din vie. 

Așa cum anunță organizatorii, au existat ”trei comisii de jurizare de câte șase persoane – formate din degustători autorizați, reprezentanți ai retailului specializat și ai sectorului HoReCa, jurnaliști de specialitate, bloggeri, deținători de certificări Wine and Spirit Education Trust și somelieri”. Aceștia au evaluat vinurile, în condiții de anonimitate a probelor, după un sistem inspirat din sistemul internațional folosit de Organizația Internațională a Viei și Vinului (OIV) – în care maximum posibil este exprimat prin 100 de puncte.

Distribuie acest articol

© 2024 LICORNA WINEHOUSE

ANPC

by Artvertising