Noutăți

Noutăți

Patru medalii de aur la Berliner Wein Trophy pentru Licona Winehouse

Patru medalii de aur la Berliner Wein Trophy pentru Licona Winehouse

21.08.2017

Berliner Wein Trophy, Licorna Winehouse, Gold Medals, ANNO, Bon Viveur, Serafim, Tamaioasa Romaneasca

Prima participare pentru Licorna Winehouse la un Concurs Internațional organizat în afara țării, Berliner Wein Trophy, vine cu patru medalii de aur! 

Tămâioasă Românească (2015), Bon Viveur Roșu (2014), Sauvignon Blanc Serafim (2015) și Fetească Albă Anno (2015) sunt vinurile care au primit din partea juriului medalii de aur.

Pe lângă acestea, alte cinci vinuri create la Licorna Winehouse au avut punctaj de medalie de argint, însă nu au primit și medalie, întrucât regulamentul Organizației Internaționale a Viei și vinului permite ca doar 30% dintre vinurile înscrise într-un concurs de prestigiu să fie și medaliate. Cele cinci vinuri sunt: Feteasca Neagra Serafim (2014), Merlot Serafim (2014), Cabernet Sauvignon Anno (2014), Feteasca Neagra Anno (2014), Bon Viveur alb (2015).

”Sunt cinci ani de când producem vin la Licorna Winehouse, însă nu ne-am grăbit să participăm la concursuri din primii ani. Ne caracterizează răbdarea cu vinurile noastre de aceea le-am lăsat răgazul să se exprime, la fel cum ne-am lăsat și nouă răgazul să scoatem ce e mai bun și abia apoi să ne prezentăm lumii. Așa că aceste prime medalii obținute la un concurs internațional de prestigiu, organizat peste hotarele țării nu fac decât să ne confirme că e bine să ai răbdare, dar și că medaliile obținute la concursurile din România nu sunt o întâmplare. Mulțumesc echipei răbdătoare cu care am realizat aceste vinuri!” - Gabriel Lăcureanu, enologul cramei Licorna Winehouse. 

Berliner Wein Trophy este o competiție bianuală organizată de revista Deutsche Wein Marketing, cu o experință de peste 20 de ani în îndustria vinului. Concursul este organizat sub patronajul OIV (Organizația Internațională a Viei și Vinului)

Distribuie acest articol

© 2024 LICORNA WINEHOUSE

ANPC

by Artvertising