Destinațiile noastre

Hotel Bucegi

Hotel Bucegi - Licorna

Pentru a descrie cel mai bine specificul hotelului Bucegi, să începem cu o scurtă “poveste”: Exista un drum pe care toată înalta societate a secolului XX l-a urmat, este drumul vechi, de odihnă, de la București la Sinaia. Acum poți încerca și tu o călătorie în trecutul nobil a Văii Prahovei. La Sinaia te așteaptă Hotelul Bucegi, gata să îți ofere toate condițiile rezervate altădată doar nobilimii și regalității. Cinează în compania preparatelor și vinurilor proprii, și trăiește experiența incredibilă de a te relaxa în centrul stațiunii Sinaia.

www.hotelbucegisinaia.ro

Cabana Schiori

Cabana Schiori - Licorna

Având ca punct de plecare orașul Sinaia, situat la o altitudine de 800 m, cea mai importantă stațiune montană din Romania, iubitorii muntelui și ai sporturilor de iarnă vor descoperi pe drumul care urcă spre Cota 1400, Cabana Schiori. Construită în terase, Cabana Schiori are o vedere splendidă asupra peisajului montan înconjurător. Arhitectura conține elemente ale stilului german din orașele de munte, care se îmbină cu stilul modern ce mizează pe deschidere și luminozitate, creând astfel o atmosfera unică.

www.cabana-schiori.ro

Vila Economat - La Tunuri

Complex la Turnuri - Licorna

Pe locul în care cândva, în cadrul Complexului Peleș, reședința Regelui Carol al II-lea, se afla clădirea fostului Corp de Gardă, s-a ridicat astăzi una dintre cele mai frumoase locații turistice ale stațiunii Sinaia, Complexul “La Tunuri”. Păstrând arhitectura veche, în stil elvețian, complexul pune la dispoziția oaspeților: un hotel, un restaurant, o grădină de vară și un café bar.

www.caferegalpeles.ro

Hotel Anda

Hotel Anda - Licorna

Hotelul Anda este situat în centrul orașului Sinaia, foarte aproape de principalele puncte de interes din stațiune: Primărie, Telecabina, magazine, bănci, cluburi etc. Accesul la hotel este foarte facil din drumul național, iar parcarea are o capacitate de 25 locuri.

www.hotelanda.ro

Hotel Casa Iris

Hotel Casa Iris - Licorna

Prin amplasarea și facilitățile oferite, Hotelul Casa Iris este locul potrivit pentru a petrece vacanțe frumoase la munte. Casa Iris este situată în localitatea Sinaia, la 125 km nord de București, pe Valea Prahovei și este una dintre cele mai vizitate locații turistice din țară.

www.casa-iris.ro

 

© 2023 LICORNA WINEHOUSE

ANPC

by Artvertising