Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată.
Temperatura recomandată de servire: 11oC- 13oC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute)
Producție anuală – 6000 de sticle.
Asocieri culinare: aperitive uscate mai puțin condimentate.
Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată.
Temperatura recomandată de servire: 11oC- 13oC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute)
Vinul de Chardonnay, din cupaj, se prezentă cu note aromate de unt vanilat și ușoare nuanțe de lemn, scorțișoară și cuișoare, pe când vinul partener, Sauvignon Blanc, va aduce prospețimea cu parfumuri de soc și mentă. Gustul este complex, bogat în arome cu postgust de intensitate ridicată.
Temperatura recomandată de servire:
11ºC - 13ºC (sugerăm o aerare a vinului timp de 20 de minute)
Asocieri culinare:
aperitive uscate mai puțin condimentate.
Medalii:
Medalie de AUR la Premiile de Excelență Vinul.ro 2016
Producție anuală:
6000 de sticle
Descarcă fișa tehnică